Om Papirisolering

TERMEX® Celluloseisolering

 

Cellulose kender vi hovedsageligt som en bestanddel af papir og som regel betragtes det som et varigt materiale. Baseret på erfaringer fra det amerikanske marked, hvor papirisolering længe har været brugt, vidste man, at materialet kunne bruges til fremstilling af fugtbestandig og ikke-brandfarlig isolering. Termex® vil også gerne – som brand – præsentere denne ekstraordinære varmeisolering til kunder både i Danmark og resten af verden.

 

Termex® Cellulosefibre er et økologisk isoleringsmateriale lavet af genbrugspapir, der passer perfekt til behovene i den moderne byggebranche og klimadagsordenen, fordi CO2 aftrykket er lavt. Det er brandhæmmende og frigiver let fugt i tilfælde af vandindtrængning. Cellulosefibre har mange gode egenskaber bl.a sømløse isoleringslag fremstillet af åndbar, porøse fibre, som sikrer høj lufttæthed og afbalancering af energiniveauer. Derudover forhindrer den store varmelagringskapacitet pludselige temperaturudsving, hvilket giver et godt indeklima i huset.

ENERGIBESPARELSE og MILJØET

Fremstillingsprocessen af vores materiale er kendetegnet ved lavt energiforbrug i forhold til andre former for isolering. Takket være dette har vores produkt et marginalt CO2-fodaftryk, som blandt andet er blevet bekræftet i vores europæiske produktdeklaration.

TJEK vores certifikater:

Vores produkt gennemgår daglige test ift brændbarhed og månedlige  – det vil sige and replace with ’Det er oftere end mange lignende varmeisoleringsprodukter, der er tilgængelige på markedet.

Fordelene ved Termex isolering i en nøddeskal:

  • Robust varmeisoleringsevne gør det muligt at minimere energiforbrug om vinteren
  • Forbedrer passiv køling om sommeren og reducerer energiforbruget til klimaanlæg
  • Moderne installationsteknik – isolering af dit hjem kan tage fra et par timer op til 2 dage afhængigt af bygningens størrelse og kompleksitet
  • Takket være de lufttætte egenskaber reducerer papirisoleringen fornemmelsen af tør luft i dit hjem
  • Cellulosefibre er et åndbart materiale, der virker som en fugtbuffer i bygningsstrukturen og dermed også forbedrer indeklimaet
  • Termex er et ægte økologisk produkt, der er fremstillet i mere end 30 år og nu tilgængeligt i hele Europa
  • Papirisolering taler lige ind i klimadagsordenen, fordi den minimerer CO2 aftrykket
  • Ved kontrolleret nedrivning af bygninger kan papirisolering enten genbruges eller genanvendes

 

 

Vores materiale er interessant takket være de gode egenskaber – det bevarer varmen perfekt og sikrer et højt energieffektivitetsniveau.

Derudover er materialet miljøvenligt. I produktionsprocessen anvendes udelukkende sorteret affaldspapir uden tilsætning af giftige stoffer.

Derfor er cellulosefibre altid et fuldt økologisk og åndbart isoleringsmateriale. Dette er af stor betydning set i lyset af kommende lovændringer i hele Europa med det formål at gøre ’grøn bygning’ til en fælles standard.